Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝΥΣΗ.... ΞΕΜΗΝΥΣΗ

Σήμερα η ιστορικός Μαρίνα Δημητριάδου, θα καθίσει στο ειδώλιο για την επίθεση με αβγά στον υφυπουργό προστασίας του πολίτη Μανόλη Όθωνα. Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει πριν λίγες ημέρες στο Ρέθυμνο. Ο υφυπουργός είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της 32χρονης, ωστόσο μάλλον δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο και η υπόθεση θα θεωρηθεί ... λήξασα.
Το θέμα είναι να θεωρηθεί και δεδικασμένο, και ότι δεν τρέχει τίποτα αν φας ένα αυγό ή ένα γιαούρτι από τον κακομοίρη Έλληνα που τόσα του έχουν κάνει οι διάφοροι πολιτικοί!! Αυτό θα ήταν μαγκιά κύριε δικαστή...

3 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Και όμως! Εκρίθη ένοχος. Τουτέστιν: Κατεδικάστη!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν πειράζει μας βλέπω όλους σε κάμποσο καιρό με αναστολή......

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

-:))))))))))))))))))