Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η κυβέρνηση σχεδιάζει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε σχέση με τη δημοσιονομική κρίση της χώρας, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες ούτε για τη διατύπωση του ερωτήματος ούτε για το πότε θα γίνει. «Ο ελληνικός λαός, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, οφείλει να πάρει θέση επί του δημοσιονομικού προβλήματος» ανέφερε ο κ. Καστανίδης.
Όχι κύριε Καστανίδη η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας...το μπαλάκι επιστρέφεται....οι πολίτες έχουν αποφασίσει τι θέλουν! Να μην σας ξαναδούν στα μάτια τους....δεν μπορείτε να αποφασίζεται για μας και απο την άλλη με ψεύτικά γκάλοπ να μας συντηρείται την ελπίδα...στον αγύριστο είναι η απόφαση.Οι θέσεις των πολιτών είναι γνωστές απλά δεν τις ακούτε γιατί φοβάστε πλέον να κυκλοφορήσετε στους δρόμους..φοβάστε!! 
Αν τολμάτε κάντε δημοψήφισμα, για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης, ποιος ο μεγαλύτερος υποκριτής και ποιος ο μεγαλύτερος προδότης....

Δεν υπάρχουν σχόλια: