Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Ενεργή είναι σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, η νέα υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS, για τα 3 φθηνότερα σημεία αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων ανά περιοχή.
Η διαδικασία συνίσταται στην αποστολή SMS στο 54151  με την περιοχή ενδιαφέροντος ( π.χ. 54151 Μοίρες) οπότε και λαμβάνεται απάντηση στο κινητό ,με την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης καυσίμων ,καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή ενδιαφέροντος..
Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
Εγώ πάντως, όλο το βράδυ έστελνα μηνύματα....54151 ΚΙΣΣΑΜΟΣ, 54151 ΚΙΣΑΜΟΣ, 54151 ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ, 54151 ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ...και η απάντηση που έπαιρνα... δεν υπάρχει τέτοια περιοχή ή δεν υπάρχουν καταχωρημένα πρατήρια στην  περιοχή αυτή...μήπως τελικά η υπηρεσία αυτή είναι για τις μεγάλες πόλεις;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα μπης εδω http://www.fuelprices.gr/CheckPrices θα δεις οτι στην Κισαμο δεν εχει καταχωρηθεί κανενα πρατήριο και απο οτι καταλαβα η υπηρεσία θελει διαμέρισμα οχι δήμω αμα βαλης πχ πλατανος χανιων θα σου βγάλει

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

έ αυτό εννοώ ότι τα πρατήρια της πόλης αλλά και αυτά επι της εθνικής οδού...δεν είναι στην λίστα!!! Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι απλα οι πρατηριούχου δεν εχουν καταχωρίση τα πρατήρια τους