Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ....ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ.....ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ

Στο παρασκήνιο και τις συζητήσεις στην πρόσφατη κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης αναφέρεται το χθεσινό "Βήμα της Κυριακής"
...Όταν ο Φιλανδός συνέχιζε να απαιτεί εγγυήσεις και ο Σλοβάκος να λέει ότι δεν μπορεί η φτωχή χώρα του να πληρώνει χωρίς αντίκρισμα για την Ελλάδα, ο κ. Παπανδρέου ύψωσε τους τόνους και φέρεται να είπε:
-«Τι θέλετε να κάνω για να πειστείτε; Μήπως να βάλω ενέχυρο τα νησιά μας ή να πουλήσουμε την Πελοπόννησο;».

Παιδιά μην φοβάστε εμείς εδώ στην Κρήτη την βγάλαμε....την Πελοπόννησο θα πουλήσουν .....αυτήν που κάψανε επί Καραμανλή.
Αλλά αν αληθεύει το ρεπορτάζ εύκολα καταλαβαίνουμε πόσο μικρός είναι αυτός που μας κυβερνά....πως μπορεί να πει τέτοια κουβέντα πρωθυπουργός για την Χώρα του; Μετά φταίνε οι άνθρωποι που πάνε και κτίζουν εκκλησίες στα ξερόβραχα του ακρωτηρίου! 
Αυτό μας πείραξε Γιαννάκη....και όχι η ασχετοσύνη του αρχηγού μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: