Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ;

Είναι τέτοιο το στραπάτσο που θα πάθει το κυβερνών κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που από τώρα έχουν πάρει τις αποφάσεις τους...Να λοιπόν τι γράφει το κατά τα άλλα πολύ πράσινο Press,
" Έτοιμη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τις πρόωρες κάλπες".
Προβλέπει δε την αναβολή του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για να προκηρυχθούν αμέσως εθνικές εκλογές, στις αρχές Δεκεμβρίου, όλοι μιλάνε για 12 του Δεκέμβρη!!
Φανταστείτε λοιπόν την αγωνία τους, που ήδη το έχουν πάρει απόφαση ότι θα πάθουν το "Θάνατο της Αλεπούς"....έτσι πάμε σε μια παρατεταμένη εκλογοκατάσταση που συμφέρει αρκετούς, ονόματα δεν λέμε!! Φυσικά όπου δεν ξεκαθαρίσουν οι τοπικοί άρχοντες θα γίνει τέτοια η ανακατωσούρα που θα διαλύσει τις μικρές πόλεις σαν και την δική μας.
Μπάχαλο η κατάσταση και κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν αυτοί να μας βγάλουν και από την κρίση........ τουναντίον όλο και πιο βαθιά μας σπρώχνουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: