Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ

Toυ Γιώργου Πιπερόπουλου
Υποτίθεται ότι οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι θέμα των τοπικών κοινωνιών όπου Κόμματα και Κυβερνήσεις…δεν έχουν θέση!
Αυτό ήταν ανέκαθεν χοντροκομμένο ψέμα (όλοι το είχαν τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι) αλλά φέτος με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ βιώνουμε ξαφνικά μια πολιτική πραγματικότητα που ίσως λίγο άκομψα αλλά πολύ εύστοχα ο Λαός μας χαρακτηρίζει ως απόλυτο …ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!
Οι μάσκες έπεσαν και τα Κόμματα μπήκαν ΦΑΝΕΡΑ, πανηγυρικά και ΕΠΙΣΗΜΑ με πλούσιες παροχές στο χορό της διεκδίκησης θώκων εξουσίας σε Δήμους και Περιφέρειες!
Σε αυτό το φετινό, απίστευτα προκλητικό γαϊτανάκι κατάκτησης θώκων εξουσίας, οι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ εκπροσωπούνται με συζύγους, γιους, θυγατέρες, αδελφούς και ξαδέλφια σε βαθμό που έχει προξενήσει ακόμη και εμετική αντίδραση σε πολλούς ψηφοφόρους! 

Με τις υγείες μας λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: