Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Το παρακάτω e-mail το πήρα από τον αγαπητό φίλο, Μανούσο Βολουδάκη και αφορά την ανάρτηση μου, "Γιατί να ψηφίσω ότι μου πουν" και όλα αυτά που έγιναν με τις επιστολές την τελευταία βδομάδα στο Καστέλλι!

Η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά είναι γνωστό ότι δεν παίρνει θέση στις εκλογές για τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης παρά  μόνο στο Δήμο Χανίων, όπου στηρίζει το συνδυασμό του Κυριάκου Βιρβιδάκη. Σε όλους τους υπόλοιπους δήμους, συμπεριλαμβανομένης της Κισσάμου, οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας επιλέγουν κατά συνείδηση και με βάση τοπικά κριτήρια τους συνδυασμούς τους οποίους στηρίζουν. Είναι μια συνειδητή επιλογή της παράταξής μας, η οποία σέβεται τον αυτοδιοικητικό και τοπικό χαρακτήρα των εκλογών. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιχειρήσει να επηρεάσει τους Νεοδημοκράτες της Κισσάμου προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση στο Δήμο,  εκμεταλλευόμενος την όποια δική του προσωπική θέση ή σχέση με το κόμμα.
Με εκτίμηση
Μανούσος Βολουδάκης 


Υ.Σ Τον ευχαριστώ πολύ και είμαι σίγουρος ότι με αυτήν απάντηση, έβαλε πολλά πράγματα στην θέση τους!!!