Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ

Μια πρόταση που υπάρχει στο πρόγραμμα του κ. Κουκουράκη είναι όλα τα λεφτά. Μια πρόταση που παραμερίζεται για χάρη των ψήφων.
Προώθηση του σχεδίου πόλης με προτεραιότητες. 
Καταλάβατε ..με προτεραιότητα και όχι ρουσφετολογικά, γιατί ότι γίνεται ως και σήμερα δεν έχει καμιά σχέση με προτεραιότητες αλλά με ..ψηφαλάκια. Μάλιστα τα ψηφαλάκια αυτά όπως καταλαβαίνεται είναι ανταποδοτικά. 
Δεν μπορεί η κάθε δημοτική αρχή, να καταδικάζει για 3,5 χρόνια την πόλη σε χειμερία νάρκη και τον τελευταίο μήνα να γίνεται το εργοτάξιο της ανατζουμπαλιάς. Ας καταλάβουμε επιτέλους, αλλά ας καταλάβουν και οι μικροπολιτικοί μας, ότι με προχειρότητες δεν θα κάνουμε την πόλη καλύτερη, αλλά ελεεινή τρισάθλια και πολύ χειρότερη. 
Παράδειγμα..γίνονται οι συνδέσεις του βιολογικού, αυτόν τον καιρό στην πόλη, σε όσους κάνουν αιτήσεις. Γιατί μόνο σε όσους κάνουν αιτήσεις; Οι συνδέσεις θα πρέπει να γίνονται μια και έξω σε όλο το μήκος των δρόμων σε όλους και όχι μεμονωμένα. Σκάβουμε σήμερα να φτιάξουμε την δική μας σύνδεση και αύριο ξανασκάβομαι για του γείτονα. Γιατί τόση προχειρότητα και ανοργανωσιά; Είναι λυπηρό να μην μπορεί μια ολάκερη πόλη να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά να κάνει ότι θέλει ο καθένας για την πάρτη του, αλλά προπαντός να ανεχόμαστε κάτι δημοτικούς συμβούλους που λειτουργούν ρουσφετολογικά! 
Έτσι δεν λύνονται τα προβλήματα...αλλά διογκώνονται, έτσι δεν πάμε μπροστά αλλά κώλου-κώλου και όλα αυτά εξαιτίας κάποιων ψήφων. Ντροπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: