Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Γράφει η Μαύρη Γάτα .. Με την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο υποψήφιος (με τον Κυριάκο Βιρβιδάκη) Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Κοπάσης στην ΔΕΔΙΣΑ ασχολήθηκαν τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια. Με την αξιοπρεπή και πολιτισμένη συμπεριφορά του ασχολούνται όσοι τον γνώρισαν στη προεκλογική περίοδο, και μου το σχολίασαν! Είναι δύσκολο και να είναι κανείς δημιουργικός, κι ο Κοπάσης (στη φώτο με τον πατέρα του Νίκο και τις θυγατέρες του Σταυρούλα και Νίκη) ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΙΣΑ κατάφερε να γλυτώσει χρήματα από τον μέσο πολίτη των Χανίων! (Γιατί; Γιατί η σωστή λειτουργία του εργοστασίου απορριμμάτων προστατεύει το περιβάλλον και δεν "ξοδεύει" τζάμπα χρήματα που οι κάτοικοι των Χανίων πληρώνουν).
Ο Λευτέρης μεγάλωσε στο Καστέλλι, όταν ο πατέρας του ήταν διευθυντής στην Αγροτική τράπεζα στην πόλη μας.Τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους του, γιατί πράγματι είναι ένας δημιουργικός και πολύ ενεργός πολίτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: