Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ....

4 δρομάκια έχετε ξεχάσει να φτιάξετε και 15 λάμπες να αλλάξετε..προλαβαίνετε ακόμα, ίσως έτσι κερδίσετε κανένα ψηφαλάκι. Όσα έργα!!! έγιναν τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Κισάμου δεν έγιναν 4 χρόνια οπότε γιατί να χολοσκάτε.... εκλογές θέλουμε τακτικά και όχι ικανούς άρχοντες!!
Το αποκορύφωμα δε της μαλακίας που μας δέρνει είναι ότι πουλάμε την ψήφο μας για ένα κομμάτι άσφαλτο, για ένα ξεμπάζωμα, για μια μικροχάρη την στιγμή που τα παιδιά μας κάνουν μάθημα σε υπόγεια και πολλά σπίτι δεν έχουν πόσιμο νερό. 
Φυσικά δεν φταίνε οι εκλεκτοί μας γι' αυτό το χάλι αλλά εμείς....οι σκεπτόμενοι πολίτες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: