Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ........ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ !!!


Blood Diamond - Trailer

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πιο ώριμος από ποτέ συναντά την Τζένιφερ Κόνελι σε μια απίθανη εξωτική περιπέτεια που μοιάζει σαν σύγχρονη εκδοχή του Ιντιάνα Τζόουνς. Δίπλα τους ο συνεχώς ανερχόμενος Τζιμόν Χουνσού, ενώ ο σκηνοθετεί ο δημιουργός του «Τελευταίου Σαμουράι», Έντουαρντ Ζούικ που δείχνει πως ξέρει όσο λίγοι τους κώδικες μιας χορταστικής περιπέτειας.
Στη δεκαετία του ’90, η Σιέρα Λεόνε βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μιας και ο εμφύλιος πόλεμος μαίνεται. Ένας τυχοδιώκτης κυνηγός διαμαντιών, θα ακούσει μια ιστορία για ένα κρυμμένο ροζ διαμάντι ανεκτίμητης αξίας και θα επιδοθεί στην αναζήτηση του, με τη βοήθεια ενός ντόπιου που ξέρει που βρίσκεται.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.30 Μ.Μ
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: