Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ


«Η πρώτη γενιά του 21ου αιώνα είναι στους δρόμους. Διανύουμε την 6η ημέρα μαζικών κινητοποιήσεων. Η γενιά αυτή δεν έχει σχέση με τις καταστροφές και λεηλασίες. Αντιμετωπίζει την τριπλή χρεοκοπία που συγκλονίζει τη χώρα: Χρεοκοπία της οικονομίας, χρεοκοπία των θεσμών, χρεοκοπία των αξιών. Αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να είναι η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη και εξεγείρεται. Ο Καραμανλής έχει πάρει απολύτως διαζύγιο με τη νεολαία.»
12-12-2008 κ. Διαμαντοπούλου!!

Σήμερα που καίγεται η ελληνική σημαία που συλλαμβάνονται παιδιά βουλευτών και υπουργών, έτοιμα για "ανακύκλωση" ποια άραγε είναι η αιτία των επεισοδίων; Χρεοκοπία της οικονομίας, χρεοκοπία των θεσμών, χρεοκοπία των αξιών ή χρεοκοπία των πράσινων πολυλογάδων;
Μουγκαμάρα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: