Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣΑυτά από τον ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό αλλά και απο τον δίγλωσσο.
«Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει με πτώχευση» δήλωσε κατηγορηματικά σε συνέντευξη του στο οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg ο υπ. Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Και όπως λέει και η Ολυμπία. Πέρυσι ο κ. ΓΑΠ ήταν ο απόλυτος θιασώτης των ίδιων συμφερόντων που επιβουλεύονταν την “Εθνική ακεραιότητα”, περιδιαβαίνοντας την Ευρώπη με μοναδικό σκοπό να δυσφημίσει την Ελληνική οικονομία. Οι “τοκογλύφοι” και οι δανειστές άλλωστε κύριε Παπανδρέου που περίμεναν στη γωνία για να εκτοξεύσουν το κόστος δανεισμού είναι απόλυτα οι ίδιοι. Δεν αλλάζουν όπως δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα κερδοσκοπικά παιχνίδια καλείται να τα πληρώσει ο Ελληνικός λαός και όχι οι ανεύθυνοι και επίορκοι πολιτικοί. Τώρα λοιπόν ο κύριος Παπανδρέου αναζητά τον “Πατριωτισμό των Ελλήνων” για να πληρώσουν το μάρμαρο της δικής του ανυπαρξίας και ανευθυνότητας.

Και για μην ξεχνιόμαστε σαν σήμερα το 1893 ο Χαρίλαος Τρικούπης είπε το περίφημο  «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» !

Δεν υπάρχουν σχόλια: