Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΑΚΙ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ

Όσοι νόμιζαν ότι η επόμενη μέρα στην ΝΔ θα ήταν μέρα απλών, ξεκάθαρων σχέσεων έκαναν, από ότι φαίνεται, λάθος.
Εξάλλου στην πολιτική οι απλές, ξεκάθαρες σχέσεις είναι ασφαλώς η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Εάν δηλαδή οι ακραίες λύσεις είναι δύο (ενσωμάτωση-διάλυση Μητσοτακικών ή αποχώρησή τους) φαίνεται ότι η ζωή έχει τούς τρόπους της να βρίσκει ποικιλία λύσεων ή μη λύσεων.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει γέφυρα επικοινωνίας Σαμαρά - Κυριάκου.
Φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση και από τα δύο μέρη να αξιοποιηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Οι λόγοι γιαυτό είναι πολλοί και είναι φανερό ότι υπάρχουν οφέλη και για τα δύο μέρη. Αντιθέτως η κατάσταση με τη Ντόρα δεν δείχνει να είναι τόσο απλή.
Πάντως η Ντόρα θα μετέχει στην αντιπροσωπία πού θα πάει στη Βόννη στις 9 και 10 Δεκεμβρίου για τη σύνοδο τού Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.

Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής οι δύο (ή μήπως οι τρεις?) πλευρές θα παίξουν περισσότερο σκάκι παρά ένα άλλο απλοϊκό παιγνίδι (πχ τάβλι) όπου οι κανόνες και οι κινήσεις διακρίνονται από μια απλότητα.
Επίσης με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι ο Κυριάκος θα ακολουθήσει την δική του αυτόνομη πορεία και πάντως άλλη τακτική από την Ντόρα.
Θα δούμε και θα καταλάβουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
ΑΠΟ jimmy

Δεν υπάρχουν σχόλια: