Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

Ο Dr Blaylock παρουσιάζει το ζήτημα της γρίπης και τους πραγματικούς κινδύνους του εμβολίου, σε μια συνέντευξη στον Dr Μερκολα. Επίσης λέει τι μπορεί να κάνει κανείς σε περίπτωση που οι αρχές προσπαθήσουν να επιβάλουν αναγκαστικό εμβολιασμό, ώστε να αποφευχθούν οι έντονες παρενέργειες και να προστατευτεί ο εγκέφαλος, ειδικά των μικρών παιδιών.
Η Πολύ-βιταμίνη D3 προστατεύει καταπληκτικά τον οργανισμό και μηδενίζει σχεδόν τον κίνδυνο θανάτου... Επιστημονικά αποδεδειγμένα αναποτελεσματικά όλα τα εμβόλια γρίπης!
Μυκόπλασμα (!) περιέχουν τα εμβόλια! πέρα από τα τοξικά: υδράργυρο, αλουμίνιο και σκουαλένιο!
Παραπληροφορούν οι κυβερνήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων... Δείτε τα συνταρακτικά στοιχεία που αναφέρει ο γιατρός Dr Balylock... και πάρτε τα μέτρα σας...

http://www.youtube.com/watch?v=Izy2KYBetzY&feature=related
 Με ελληνικούς υπότιτλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: