Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΜΠΕΡΕΣ ΜΠΕΤΟΝ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Το Δ.Σ τηε εταιρείας Μπερές Μπετόν Α.Ε αποφάσισε να αφήσει ξεκρέμαστους αλλά και να εγκλωβίσει μέσα συμφέροντα της εταιρείας 20 εργαζόμενους μαζί με τις οικογένειες τους. Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στους εργαζόμενους που είναι άνθρωποι απλήρωτοι, χωρίς προοπτική δικαίωσης, ενώ αυτοί κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα και μένουν σε βίλες.
Είμαστε εργαζόμενοι, θύματα εκμετάλλευσης και έχομε μοναδικό στόχο την είσπραξη των δεδουλευμένων μας για μια αξιοπρεπή ζωή εμάς και των παιδιών μας.
Ποιος από όλους θα ευαισθητοποιηθεί;
Πότε θα σταματήσουν οι μέτοχοι της εταιρείας να πετούν το μπαλάκι ο ένας στο άλλο; Μήπως σκέφτονται ότι "απλήρωτοι εργάτες είναι και πόσο θα αντέξουν;"
Ακολουθούν υπογραφές

Σχόλιο μπλοκ
Μετά τις Ενώσεις, την Βαρξυλ, το χαστούκι του Μπερές Μπετόν και συνεχίζουμε απτόητοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: