Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Ανήλικος 14χρονος Αλβανός μπήκε μέρα μεσημέρι σε σπίτι γνωστού Κισσαμίτη και με όπλο απείλησε την γυναίκα του σπιτιού να του δώσει τα χρήματα.
Πάει τρελαθήκαμε τελείως γιατί το αξιοσημείωτο της ιστορίας μας είναι ότι όλα τα γεγονότα που έγιναν τον τελευταίο καιρό στην Κίσαμο είναι από αλλοδαπούς που είχαν την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών που προσπάθησαν να κλέψουν τους ...φίλους τους Κισσαμίτες!!!
Ανθρωποι που για 5-6 χρόνια μπαινόβγαιναν στα σπίτια σαν φιλοξενούμενοι και δικοί μας άνθρωποι, έγιναν διαρήκτες και κλέφτες χωρίς σοβαρό λόγο.
Φυσικά πάλι δεν μπορούμε να γράψουμε περισσότερα μιας και κάθε λέξη μας περνάει από τα γνωστά "φίλτρα" κάποιων δήθεν δημοσιογράφων που χαίρονται να αυτοξεφτιλίζονται.
Όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αντι το φόρουμ να κάνει για κάθε ψύλου πήδημα μια καταγγελία, πίσω από την άλλη, ας σκεφτεί και τις επιπτώσεις που δημιουργούν οι δήθεν νόμιμοι μετανάστες μας στους ντόπιους.

Υ.Σ. Σήμερα το πρωί που βρέθηκα στο δημαρχείο για ιδιωτική μου υπόθεση πάνω απο 10 Σομαλοί παρακαλούσαν την δημοτική αρχή να τους βρει τσάμπα εισιτήριο για να αναχωρήσουν από την Κίσαμο. Αυτό άραγε το γνωρίζουν στο στέκι; Ποιος άραγε θα τους βοηθήσει τώρα; Πέρυσι ήταν η ΑΝΕΚ και η εκκλησία σήμερα ποιος; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δουριος Ιππος ο νομος περι λαθρομεταναστών.Δημοψηφισμα ΤΩΡΑ.Σε αυτη την Ελληνική Δημοκρατία έχουμε πάνω από όλους οι Έλληνες και μόνο εμεις το δηκαίωμα να αποφασίσουμε για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.