Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

11-09-2023 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ. 
Τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός του σχολείου και παράλληλα έγιναν τα εγκαίνια του νέου εργαστηρίου του ΕΠΑΛ Κισσάμου, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή Νίκο. Απηύθυναν χαιρετισμούς ο μητροπολίτης Αμφιλόχιος, ο διευθυντής Γιώργος Ψαράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Σταθάκης, ο εργολάβος Στέλιος Πετράκης και η πρόεδρος των Γονέων Γωγώ Ρηγάκη.

27-09-2024
Κι όμως μπορεί τα εργαστήρια να είναι έτοιμα και τα μηχανήματα τοποθετημένα στις αίθουσες των εργαστηρίων, όμως δεν είναι συνδεδεμένα. Πρωτάκουστο αλλά αληθινό. 
Είμαι σίγουρος ότι θα το συνδέσουν, μετά βέβαια και τις διαμαρτυρία καθηγητών και γονέων αλλά πρέπει να φτάσουμε ως εδώ;
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που τόσο έκραζε όταν ήταν αντιπολίτευση τι κάνει;
Δεν μπορεί τελικά να λειτουργήσει και στα πιο απλά και απαραίτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: