Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Αθλητικός όμιλος Κισάμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το τμήμα στίβου στην Κίσαμο, θα είναι δωρεάν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του για την περίοδο 2024-2025.            
      Η προπονήτρια των τμημάτων είναι η Γιάννα Λουβιτάκη όπου ανανεώνει ξανά για την ερχόμενη σεζόν. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, με τα μαθήματα να λαμβάνουν  μέρος από τη Δευτέρα 09/09 και καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 για παιδιά νηπίου, δημοτικού και γυμνασίου.
Τηλ. επικοινωνίας: 6946940780
     Στο πλαίσιο ανάπτυξης και ανάδειξης του αθλητισμού του Δήμου μας, το σωματείο μας αναζήτησε χορηγούς, ανθρώπους με αγάπη και διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας, ώστε με την  βοήθεια τους  να στηρίξουν οικογένειες και παιδιά στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που διανύουμε.
     Το Δ. Σ του Αθλητικού ομίλου Κισάμου ευχαριστεί θέρμα τους χορηγούς που έμπρακτα στηρίζουν την ομάδα μας και βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλητισμού του τόπου μας. Καλή αρχή με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: