Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

“ΓΡΑΜΠΟΥΣΙΑΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”

1η Έκδοση: ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΚΟΥΤΟΥΦΙΑΝΑ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ, Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, ΚΡΗΤΗ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας σε συνεργασία με την Ομάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου και τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Κισάμου διοργανώνουν για πρώτη φορά αγώνα τρεξίματος & δυναμικού βαδίσματος για όλους με την ονομασία «Γραμπουσιανές Διαδρομές».
Στην πρώτη έκδοση της διοργάνωσης για το 2024 θα περιλαμβάνεται μια εύκολη διαδρομή μήκους 5,75Χλμ την οποία ονομάζουμε «Μπαλκόνι με Θέα» και η οποία θα έχει σημείο εκκίνησης τερματισμού τον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας στα Κουτουφιανά Γραμβούσας και θα διέρχεται κατά 85% από χωματόδρομους – αγροτικούς δρόμους. Χαρακτηριστικό της διαδρομής θα είναι η πανοραμική θέα (Εξ ου και το όνομα της διαδρομής) και η χαμηλή δυσκολία για trail διαδρομή δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν τρέχοντας ή περπατώντας, απολαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση την μοναδική θέα της διαδρομής.
Ακολουθούν λεπτομέρειες & κανονισμοί για την διεξαγωγή της πρώτης έκδοσης των Γραμπουσιανών Διαδρομών.
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, 18:30 μ.μ.
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Περιοχή πρώην Κοινότητας Γραμβούσας (Γραμβούσα, Δήμος Κισάμου, Χανίων).
3. ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
• ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας – Κουτουφιανά Γραμβούσας
(Αύλειος χώρος: https://maps.app.goo.gl/SyK1nQ8x9HNcmRRA8).
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Εγγραφές και πληρωμές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά (σύνδεσμος ΕΔΩ ) και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:00 ή μέχρι συμπληρώσεως των θέσεων.
Πληροφορίες:
Παπαδημητράκης Μενέλαος: 6976517472
Γιουρουκάκης Γεώργιος: 6973359833

Δεν υπάρχουν σχόλια: