Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ...


 Από την ανακοίνωση του Δήμου Κισάμου σχετικά με το τροχαίο στον Γαλατά και η ευχή της δημοτικής μας αρχή για τον νέο ΒΟΑΚ 
...... η τραγωδία αυτή να σταθεί η αφορμή να παρακαμφθούν άμεσα τα προσκόμματα που καθυστερούν την επείγουσα κατασκευή ενός νέου, ασφαλέστερου ΒΟΑΚ. Το νησί μας αξίζει, δικαιούται και απαιτεί ένα οδικό δίκτυο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Είναι η πρώτη φορά που η δημοτική μας αρχή έχει μια αμφιβολία αν θα γίνει έγκαιρα το έργο .. και φυσικά ξορκίζει τα προσκόμματα (τα εμπόδια, τις δυσκολίες, τα κωλύματα) ώστε να έχουμε ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο.
Ας μην ψάξει και ας μην περιμένει πολύ αφού βλέπει την καθυστέρηση, ....αν πραγματικά την ενδιαφέρει η οδική ασφάλεια μας, ας ξεκινήσει προσπερνώντας τα κωλύματα και τα όποια εμπόδια που υπάρχουν τώρα, με την δημιουργία κυκλικών κόμβων σε Νοπήγεια και Καλουδιανά στους δύο επικίνδυνους κόμβους του ΒΟΑΚ στην γειτονιά μας.. Αυτό και μόνο θα έλυνε μεγάλο μέρος από την ασφάλεια του παλιού αυτού δρόμου, αλλά θα διευκόλυνε και την κυκλοφοριακή ροή του δρόμου που έχει τον μεγαλύτερο φόρτο στην γειτονιά μας.
Φυσικά να μην ξεχάσω ότι για να σε πιστέψουμε αγαπητή δημοτική αρχή ότι έχεις ενδιαφέρον για την συνολική ασφάλεια στον κομμάτι που σου αναλογεί βέβαια, δες και στα σήματα του ΚΟΚ εντός και εκτός πόλης που είναι για κλάματα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: