Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟΥ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Συνεδρίασε χθες η Λιμενική επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου του νομού Χανίων και ανάμεσα στα θέματα ήταν και δυο θέματα που αφορούν την Κίσαμο. 

Μάλιστα το ένα απο αυτά η θωράκιση της βόρειας προβλήτας του ψαρολίμανου της πόλης, ειναι αναγκαία και επιβεβλημένη καθώς τον χειμώνα κινδυνεύουν όλα τα σκάφη που λιμενίζονται εκεί. 
Να θυμίσω οτι μέλος της λιμενική επιτροπή απο την περιοχή μας ειναι ο δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης που εκπροσωπεί τα λιμάνια της Κισάμου.
Φυσικά όλα αυτά τα λιμενικά έργα που μελετώνται στην Κισαμο γίνονται απο το μεγάλο ενδιαφέρον του προέδρου του ΛΤΝΧ κ. Δημήτρη Βιριράκη και τον οποίον ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: