Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

115.000Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ


 Υπεγράφη σήμερα μεταξύ Λιμενικού Ταμείου Χανίων και του αναδόχου εργολάβου η σύμβαση εκτέλεσης του έργου  "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΧΩΡΩΝ -ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΜΩΛΟΥ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ"  προϋπολογισμού 115.000 Ε απο το ΠΔΕ του Υπουργείου Ναυτιλίας με προθεσμία εκτέλεσης τους 12 μήνες.
Σε δηλωσεις του ο πρόεδρος του ΛΤΝΧ αναφέρθηκε στο έργο και επεσήμανε "οτι με την ολοκλήρωση του έργου αυτού το ψαρολίμανο της Λίμνης γινεται απόλυτα λειτουργικό και πανέμορφο", καταλήγοντας. "Αρκεί να γνωρίζει κανείς πως ήταν το λιμάνι αυτό πριν απο 5 χρόνια. 
Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Γεν. Γραμματέα κ. Κυριακόπουλο και όλη την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα αιτήματα μας. Το κυβερνητικό έργο που γινεται στα λιμάνια του νομού Χανίων και αυτό που θα ακολουθήσει σύντομα ειναι ορατό τοις πάσι και δεν χωρεί συγκρίσεων με το παρελθόν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: