Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Τα προστατευόμενα Φαλάσαρνα..που ακόμα και αυτοί που τα έβγαλαν προστατευόμενα αδυνατούν να καταλάβουν γιάντα το έκαναν.....
Άνθρωποι ανεύθυνοι σίγουρα οι της δημοτικής μας αρχής, δίχως ιδέες, δίχως ίχνος προσπάθειας καλυτέρευσης της καθημερινότητάς μας αλλά τραγικοί και οι δήθεν οικολόγοι του Πλατάνου, μάλλον έχουν καταπιεί την γλώσσα τους από τα έργα της δημοτικής αρχής.. και αδυνατούν να ακολουθήσουν την λογική.
Τι να κάνουμε λένε οι κάτοικο ι και οι επιχειρήσεις; Μια τουριστική περιοχή με τόσους επισκέπτες δεν έχει τους ανάλογου κάδους, μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν ειναι λίγες οι φορές που το απορριμματοφόρο ξεχνά να περάσει
- Καλό είναι βέβαια οι επαγγελματίες της περιοχής να πάρουν 4 στύλους και λίγο πράσινο πλαστικό πλέγμα και να κλείσουν αυτό το αίσχος .. θα το χρεώσουν στα ανταποδοτικά της καθαριότητας. 
Πόσο δύσκολο είναι για την δημοτική αρχή μας να βρει ένα χώρο και να τον περιφράξει ώστε να τοποθετηθούν όλοι οι κάδοι εκεί; Αστείες όσο και τραγικές καταστάσεις ... και θέλουμε και τουρισμό.
Υ.Σ Ο δρόμος αυτός πάει στην αρχαία Φαλάσαρνα .. και έπρεπε να ήταν πεντακάθαρος και δίχως κάδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: