Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ...

Επιστολή προς τα ΜΜΕ έστειλε η δημοτική μας αρχή θα την διαβάσετε παρακάτω συγχαίροντας την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, που κατάφεραν να φθάσουν στο τελικό του κυπέλου ερασιτεχνικών σωματείων Χανίων....υπενθυμίζοντας τους και σε μας οτι η στήριξη του Δήμου μας ειναι αδιαπραγμάτευτη.

Φυσικά και αξίζουν τα συγχαρητήρια στην Κισαμικάρα, ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και φυσικά στους φιλάθλους .... φυσικά τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην συνέχεια, αλλά πριν η δημοτική αρχή μας διαβεβαίωση για την αδιαπραγμάτευτη στήριξη της, καλό είναι δει και να καταλάβει ότι η Κίσαμος των τόσων επιτυχιών δεν έχει αθλητικές υποδομές, ούτε θα αποκτήσει νέες, μιας και ότι κι αν υπόσχεται είναι σε βάθος 20ετιας και βλέπουμε. Ούτε ένα νέο γήπεδο στον προγραμματισμό της, ούτε ένας νέος αθλητικός χώρος, παρά μόνο εξαγγελίες... και αυτές χιλιοειπωμένες. 
Θεοχαράκειο θρουλά, μπασκέτες Γυμνασίου ξαπλωμένες, γήπεδο Πλατάνου χωματερή, και μόνο εξαγγελίες υπάρχουν για ένα κλειστό που έπρεπε να είχε τελειώσει πριν από 15 χρονια και ακόμα είναι στα σάπια μπετά ....
Η αδιαπραγμάτευτη αγάπη για τον αθλητισμό θα μας φάει λοιπον ....που αν κοιτάξουμε ανατολικά μας θα δούμε 15 γήπεδα ποδοσφαίρου να συντηρούνται από τον  κ Μαλανδράκης και όχι ένα ...... που εχουμε εμεις και ειναι σε κακά χαλια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ
Η Δημοτική Αρχή Κισσάμου συγχαίρει την Α.Ε Κυδωνίας για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Χανίων περιόδου 2023-2024, καθώς και την ομάδα του Νέου Κισσαμικού για την συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την λήξη του αγώνα.
Η αθρόα συμμετοχή των Κισσαμιτών φιλάθλων στο στάδιο των Περιβολίων ήταν ένα ισχυρό δείγμα της αγάπης,  της αναγνώρισης και του ενθουσιασμού τους για την πορεία της τοπικής μας ομάδας, η οποία μπορεί μεν να ηττήθηκε, επέδειξε όμως υψηλό αθλητικό φρόνημα.
Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ του Νέου Κισσαμικού, στην προπονητική ομάδα αλλά κυρίως στους παίκτες της ομάδας, στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια, κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς τους στόχους και τους διαβεβαιώνουμε ότι η στήριξή μας σε κάθε τους ανάγκη είναι αδιαπραγμάτευτη.
Συγχαρητήρια επίσης και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων για την άψογη διοργάνωση του Τελικού.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: