Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΙΖΙΤΩΝ "Η ΚΙΣΑΜΟΣ"

 Ενθαρρυντικό ειδικά για την Κισαμο των παραδόσεων η προσέλευση νέων μελών στον συλλογο Ριζιτών "Η Κίσαμος" με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κ. Χαρτζουλάκη να κανει την ακόλουθη δήλωση σε ανάρτηση στην σελίδα του συλλόγου:
- Χάρη στην προσπάθεια όλων μας, ο Σύλλογός μας, ευτυχώς αποκτά συνεχώς νέα μέλη. Η παράδοση μας συνεχίζεται ακάθεκτη, με μεγάλη διάθεση μάθησης, από όλους. Με πάνω από 35 χρόνια λειτουργίας, συνεχίζουμε δυναμικά. Η προσπάθεια συνεχίζεται.....
 Στην Κίσαμο η μουσική παράδοση, συνεχίζεται και το ενδιαφέρον των νέων αμείωτο.
Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους άξιους δασκάλους και συνεχιστές της παράδοσης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: