Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ

 

Ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Α.Ε κ. Μαυροδημητράκης Σπυρίδων εισηγήθηκε το ένατο θέμα της ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο Κισάμου και έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την υπ.αρ.8/2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Μονομετοχικής Α.Ε του Δήμου Κισσάμου (ΑΔΑ:6Θ8ΛΟΛ3Ω-43Α), σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε η αποζημίωση του Προέδρου και των Αντιπροέδρων της Επιχείρησης.
Είναι γνωστό οτι τίποτα εδώ δεν γινεται αν δεν πληρωθείς..... βέβαια αξίζει να διαβάσετε τι ειπώθηκε απο τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης του Δήμου μας.

- Ο κ. Σταθάκης Θεόδωρος : Όπως τοποθετήθηκα στο συμβούλιο της Μονομετοχικής επαναλαμβάνω το ίδιο. Θεωρώ ότι σωστά ο Πρόεδρος πρέπει να αμείβεται και βέβαια όσοι εργάζονται. Ψηφίζω μόνο την αμοιβή του Προέδρου. Τα υπόλοιπα δεν τα ψηφίζω.
- Ο κ. Παρτσαλάκης Αντώνιος: Δεν ψηφίζω καμία αμοιβή. Η εταιρεία πρέπει να έχει άλλη δομή. Είμαι κάθετα αντίθετος με την όλη λειτουργία της Μονομετοχικής.
- Ο κ. Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ: Η Μονομετοχική Δήμου Κισσάμου 15 χρόνια τώρα, τι έχει κάνει για το Δήμο, το τόπο και τον δημότη;. Πρέπει να αλλάξουμε τα δεδομένα. Δεν είμαστε ούτε ταβερνιάρηδες, ούτε επιχειρηματίες. Εμείς θα προστατεύσουμε το περιβάλλον. Τι έχει κάνει η Μονομετοχική τόσο καιρό;
Μιλώ με καλή πρόθεση και να τα διαφυλάξουμε όλα. Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι τέτοιο.
- Ο κ. Φραγκιουδάκης Γεώργιος: Χαίρομαι γιατί τις τοποθετήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης τις επικροτούν κι άλλοι συνάδελφοι. Δεν το ψηφίζω.
- Η κ. Τσατσαρωνάκη Ελένη: Μια εταιρεία πρέπει να έχει Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο. Ψηφίζω την αμοιβή του Προέδρου και του Α' Αντιπροέδρου.
 Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει και όπως ειναι φυσικό ενέκρινε την απόφαση με πλειοψηφία 
 
Η αποζημίωση του Προέδρου κ. Μαυροδημητράκη Σπυρίδωνα ανέρχεται στο ποσό των χιλίων τετρακοσίων Ευρώ(1.400,00 Ευρώ) μηνιαίως μικτά συν τις εργοδοτικές εισφορές από 9-2-2024 έως 31-12-2024.
 Του Α' Αντιπροέδρου κ. Τουλουπάκη Θεόδωρου να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων τετρακοσίων Ευρώ (1.400,00 Ευρώ) μηνιαίως μικτά συν τις εργοδοτικές εισφορές από 1-1-2024 έως 31-12-2024.
 Του Β΄ Αντιπροέδρου κ. Χαχλάκη Γεωργίου να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων τριακοσίων Ευρώ (1.300,00 ευρώ) μηνιαίως μικτά συν τις εργοδοτικές εισφορές από 1-6- 2024 έως 30-9-2024.
 Της Γ΄Αντιπροέδρου κ. Λαινάκη Νεκταρίας να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων τριακοσίων Ε (1.300,00 ευρώ) μηνιαίως μικτά συν τις εργοδοτικές εισφορές από 1-6- 2024 έως 30-9-2024.
 Της Δ΄Αντιπροέδρου κ. Μόσχου Βασιλικής να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων τριακοσίων Ε (1.300,00 Ευρώ) μηνιαίως μικτά από 1-6-2024 έως 30-9-2024.
 Στα ανωτέρω ποσά θα περιλαμβάνονται και όλες οι νόμιμες κρατήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: