Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑ "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ"

Στο Διεθνές Μίτινγκ  Στίβου "Βενιζέλεια - Χανιά 2024" το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις  οι αθλητές της Θύελλας. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ένα κατάμεστο στάδιο όπου  συμμετείχαν οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες , αθλητές από το εξωτερικό και από τα σωματεία όλης της Κρήτης.
Για την ομάδα της Θύελλας ο Κωστής Σανκόφ με βολή στα 40.26 μέτρα στο αγώνισμα της δισκοβολίας έπιασε το υψηλό όριο πρόκρισης για την συμμέτοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 το οποίο θα διεξαχθεί στις 13-14 Ιουλίου στην πόλη της Χαλκίδας. Πολύ καλή εμφάνιση κοντά στο όριο πρόκρισης  πραγματοποίησε ο Γιάννης Χαχλάκης στα 150 μέτρα με χρόνο 18.69 επίδοση που τον κατέταξε στην όγδοη θέση.
Στην τέταρτη θέση τερμάτισε η  μικτή σκυταλοδρομία 8Χ50  Κ14  της Θύελλας με τους Νικόλα Φαντάκη, Κατερίνα Ανουσάκη, Μέγκυ Τσούρα, Μόντη Παπαδημητρίου, Κριστέλλα Τσέρρι, Στεφανία Μυλωνάκη, Κάλλια Φελεσάκη και Δημήτρη Κοντοπυράκη.
Για την ομάδα της Θύελλας αγωνίστηκαν επίσης: Νατάσα Ανουσάκη 100μ. 13.79, Σέβη Κατέση 80μ. 11.47, Ηρώ Λιγοψυχάκη 80μ.11.87, Μαρίνα Διακονή 80μ. 12.08, Αλεξία Πλευράκη 1000μ. 3.42.89
.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: