Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΚΑΙ 5-0 ΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ

Εύκολο απόγευμα χθες στο δημοτικό στάδιο Κισάμου για τον Νέο Κισσαμικό που φιλοδώρησε με 5 γκολ την ομάδα της Άμιλλας Μοδίου. 
Στο 9ο λεπτό ο Οκερέκε, στο 25′ ο Λευτέρης Κομπογεννητάκης (2-0), στο 34' λεπτό το 3-0 με τον Μπερντίου. Τα υπόλοιπα δύο τέρματα του Νέου Κισσαμικού σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σταθάκη να κάνει το 4-0 στο 60' και να κλείνει το σκορ ο Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης 5-0 στο 66'.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Μπέκας, Παπαδάκης (70′ Χότζα), Γεωργανάς, Καστανοπουλάκης (80′ Κουνελάκης), Γοναλάκης, Μπερντίος, Οκερέκε (65′ Μπρεδάκης), Σταθάκης (80′ Ιωάννου), Λευτ. Κομπογεννητάκης (70′ Ανουσάκης)
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής όπως σε όλα τα ματς της αγωνιστικής ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου, μόλις στα 19 του χρόνια, Άλκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: