O νεοσύστατος θεσμός των Cretan Taste Awards εντυπωσίασε επιβραβεύοντας τους σημαντικότερους παίκτες της κρητικής γαστρονομίας, τα καλύτερα εστιατόρια, τα καινοτόμα προϊόντα και τις πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες που αφορούν τη γεύση. Στόχος της διοργάνωσης είναι να καθιερωθεί η Κρήτη ως κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός. Oι διακριθέντες γιόρτασαν τη νίκη τους σε μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε (τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του Covid-19) τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Atlantis Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης
Από την Κίσαμο βραβεύθηκαν το εστιατόριο της Μιλιάς με δυο βραβεία και η Ρενιέρης ΙΚΕ για το εξαιρετικά παρθένο λάδι της ΜΙΝΟS
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Δημιουργική κουζίνα
GOLD Milia Mountain Retreat Restaurant Χανιά
Eστιατόρια ξενοδοχείου
BRONZE Milia Mountain Retreat Restaurant Χανιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΔημιουργική κουζίνα
GOLD Milia Mountain Retreat Restaurant Χανιά
Eστιατόρια ξενοδοχείου
BRONZE Milia Mountain Retreat Restaurant Χανιά
Ελαιόλαδα (Μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο) – Ελιές
GOLD ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΙΚΕ: MINOS Extra Virgin Olive Oil Χανιά
Tα βραβεία διοργανώνονται από τον Δήμο Ηρακλείου και την Boussias και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.
Για τους νικητές στην εκδήλωση είχε μαγειρέψει και ένας δικός μας ο Μανώλης Παπουτσάκης με την ομάδα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου