Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την περασμένη βδομάδα μας έστειλαν κάποιες φωτογραφίες, φίλοι του blog, για την απαράδεκτη κατάσταση των κάδων του Κέντρου Υγείας Κισάμου. Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνονται στο οδόστρωμα πολλά χρησιμοποιημένα rapid test, σε ένα δρόμο που καθημερινά  περνάνε πάνω απο 200 μαθητές. 
Το Κέντρο υγείας Κισάμου απάντησε στο blog λέγοντας οτι δεν έχει καμιά σχέση με την κατάσταση των κάδων έξω απο το Κέντρο Υγείας και τα δικά του ιατρικά απορρίμματα μπαίνουν σε ειδικούς κάδους αποβλήτων που τους περισυνελλέγει ειδικό όχημα και η καταστροφή τους γίνεται στο Ηράκλειο.
Έτσι εύλογα και δίχως άλλη σκέψη καταλαβαίνουμε οτι τα απορρίμματα που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο δρόμο και προέρχονται απο ελέγχους για covid -19, προέρχονται απο τα φαρμακεία της περιοχής. 
Απαραίτητη διευκρίνηση για να μην ρίχνουμε ευθύνες σε ένα Κέντρο Υγείας που λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο αν και στερείτε πολλά απο τα αναγκαία (γιατρούς-νοσηλευτικό προσωπικό -ασθενοφόρο κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: