Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ

Ένας απο τους δυο θα ειναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου να είναι αυτοί που θα αναμετρηθούν στο Β’ γύρο των εκλογών του κόμματος με τις κάλπες να ανοίγουν και στην Κίσαμο (Δημαρχείο Κισάμου και Έλος) στις 7 το πρωί, και δικαίωμα ψήφου σε όσους είχαν προσέλθει στα εκλογικά τμήματα και την προηγούμενη Κυριακή.
 Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 7 το απόγευμα, εκτός βέβαια και δοθεί κάποια παράταση όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, αν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ειδικά στην Κίσαμο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: