Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 444 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου συνεχίζονται οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του αρχηγού του ΚΙ.ΝΑΛ. Δικαίωμα ψήφου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έχουν όσες και όσοι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι όποια ή όποιος δεν ψήφισε την πρώτη φορά δεν μπορεί να εγγραφεί σε κατάλογο και να ψηφίσει αυτή την Κυριακή.
Όπως γίνεται κατανοητό, δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί το έγγραφο της αίτησης, άρα η ίδια η εκλογική διαδικασία θα απλοποιηθεί.
Τα εκλογικά Κέντρα στο Νομό Χανίων είναι τα ίδια με αυτά της προηγούμενης Κυριακή. Στην Κίσαμο έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και οι 444 που ψήφισαν και την προηγούμενη Κυριακή  παρά τις αβάσιμες κατηγορίες του κ. Ιπποκράτη Μανιουδάκη περί νοθείας που όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: