Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ, ότι το επισκεπτήριο στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας "Ο Άγιος Σπυρίδων" της ΙΜΚ&Σ θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που έχουν καθοριστεί.
 Πιο συγκεκριμένα:
Οι επισκέψεις υλοποιούνται μόνο σε εξωτερικούς χώρους και με την αυστηρή τήρηση των αποστάσεων.
Υποχρεωτική χρήση ΔΙΠΛΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ και μονή από τον φιλοξενούμενο.
Υποχρεωτική θερμομέτρηση κατά την είσοδο.
Εφαρμογή υγιεινής χεριών κατά την είσοδο από τον επισκέπτη.
Οι επισκέπτες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ οφείλουν να προσκομίσουν ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ RAPID TEST ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ. 
Οι επισκέπτες που είναι ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ μπορούν να προσκομίσουν αντίστοιχα, ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, καθώς και αποτέλεσμα ΑΜΕΣΟΥ RAPID TEST Η SELF TEST. Το self test θα γίνεται δεκτό ΜΟΝΟ εάν το έχει φέρει ο ίδιος και εκτελεστεί μπροστά στον επαγγελματία υγείας της μονάδας την ημέρα της επίσκεψης.
Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να προσκομίσουν ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ PCR ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ.
Να σημειωθεί ότι οι επισκέψεις προγραμματίζονται από το Ίδρυμα σε προκαθορισμένα ραντεβού κατόπιν συνεννόησης από Τρίτη έως Παρασκευή, από 09:00π.μ -14:00μ.μ. 
Τηλ. Επικοινωνίας: 2822022276 (εσωτ. 57, 82, 86) 
ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: