Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΣΟΥΡΓΕΙΟ

 
Σοβαρό τροχαίο αυτήν την ώρα στο Μελλισουργειό... στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, τα δυο συγκρούστηκαν μετωπικά και υπάρχουν φόβοι ότι μια γυναίκα, Ελληνίδα, έχει κτυπήσει πολύ σοβαρά. Στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται τρία πυροσβεστικά οχήματα του ΠΣ Κισάμου και δυο ασθενοφόρα καθώς και η τροχαία του ΒΟΑΚ. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία.
Από πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα που επέβαινε στο ένα όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο κατέληξε ενώ τα υπόλοιπα 3 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.
Τα αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος ερευνά η τροχαία του ΒΟΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: