Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΟ 112 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ .... "ΔΕΝ ΠΑΩ"!!!!΄.

Είναι από τα περιστατικά που δεν ξέρεις ποιος έχει δίκιο και αν έχεις που θα το βρεις... ΄
Με οξεία σκωληκοειδίτιδα μεταφέρθηκε νεαρός στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, αλλά δεν μπορέσαν να τον μεταφέρουν όπως αναφέρει η ενυπόγραφη επιστολή του νεαρού, στα Χανιά, παρόλο που ο νεαρός υπόφερε και δεν είχε και δικό του μεταφορικό μέσον για να πάει... Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα βρέθηκε ο Σταύρος Π. όπου τον μετέφερε (αναφέρει το όνομα) στο γενικό νοσοκομείο Χανίων όπου χειρουργήθηκε αμέσως. Το ερώτημα βέβαια που διατυπώνεται από τον νεαρό είναι ότι μια ντόπια ζωή ήταν σε κίνδυνο και δεν έγινε τίποτα ... όμως μόλις πάρουν τηλέφωνο για κανένα στραμπούληγμα ή καμιά ψευτολιποθυμία από τουρίστα ή τουρίστρια στον Μπάλο το ασθενοφόρο πάει σαν μπάλα....
Το θέμα το αφήνουμε ασχολίαστο και όλοι ξέρουμε ότι τον τελευταίο μήνα το ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική υπηρεσία, οι εθελοντές και πολλοί άλλοι όπως ο δήμος και πολιτική προστασία έχουν βγάλει φτερά στα πόδια τους με τον Μπάλο με κάθε τηλεφώνημα έκτακτης ανάγκης (112). Ας ελπίσουμε ότι είναι το τελευταίο τέτοιο συμβάν....στην γειτονιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: