Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η Εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου για την Κοπή Βασιλόπιτας και την Βράβευση των Αθλητών και Αθλητριών του για τις επιδόσεις τους το 2018 στον φιλόξενο χώρο του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου.
 Η Ταμίας του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, κ. Ντουλάκη Κατερίνα, είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης και καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους. Στην συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα η κ. Θεοδωράκη Ράνια, μέλος του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, εκφωνώντας τον λόγο της Προέδρου, κ. Μπικάκη Μαρίας, η οποία απουσίασε από την βραδιά εξαιτίας ασθενείας.
 Έπειτα, ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον προσκεκλημένο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, Ολυμπιονίκη και κάτοχο πολλαπλών διακρίσεων στην υδατοσφαίριση, κ. Κοκκινάκη Κώστα, ο οποίος επεσήμανε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός, τα εφόδια του αθλητή και τις δυσκολίες που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα αθλητικά σωματεία. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος, κ. Καλογερής Νίκος, και η Αντιδήμαρχος Κισάμου σε θέματα Καθαριότητας & Πρασίνου, κ. Πατερομιχελάκη Καίτη. Έπειτα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιος, ευλόγησε την Βασιλόπιτα.
 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιο, την Περιφέρεια Κρήτης, την Π.Ε. Χανίων και τον Δήμο Κισάμου για την ηθική και υλική υποστήριξή τους προς το έργο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου. 
Στην συνέχεια της εκδήλωσης ακολούθησαν οι τιμητικές πλακέτες των Χορηγών, οι οποίοι έμπρακτα στήριξαν τις προσπάθειες του Ομίλου, καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν: ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES, Samaria – Φυσικό Επιτραπέζιο Νερό, Μεσογειακή Μικροζυθοποιία Κρήτης «Λύρα»,  ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης, Οινοποιείο Πνευματικάκη, Cretan Daily Cruises– Χηνόπουλος, Έπιπλο Γιαννουδάκη, Λογιστικό Γραφείο – Ρημαντωνάκης Μανώλης. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων στίβου, καλαθοσφαίρισης και σκακιού, οι οποίοι διακρίθηκαν το 2018 σε επίσημους αγώνες....

..... και οι βραβεύσεις των προπονητών και προπονητριών του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου. Μετά την βράβευσή τους, η προπονήτρια  και η βοηθός του τμήματος καλαθοσφαίρισης, κ. Μαρία Χριστοφοράκη και κ. Πέπη Λουκάκη, ο βοηθός προπονητή τμήματος στίβου, κ. Μαρκετάκης Γιώργος, και προπονήτρια του τμήματος Αθλοπαιδιών, κ. Κέλλυ Νικολακάκη, ανέβηκαν στο βήμα και αναφέρθηκαν στο έργο που επιτελείται στον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου. Από την εκδήλωση απουσίαζε ο προπονητής του τμήματος στίβου, κ. Φραντζεσκάκης Λάμπρος, καθώς συνόδευε τον αθλητή Μαργαριτάκη Ιάκωβο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Αθήνα.

Μετά τις βραβεύσεις, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα κεράσματα και τα παιδιά μπόρεσαν να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον κ. Κώστα Κοκκινάκη. 
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κισάμου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας & Περιβάλλοντος, κ. Καλογερή Νίκο, την Αντιδήμαρχο Κισάμου σε θέματα Καθαριότητας & Πρασίνου, κ. Πατερομιχελάκη Καίτη, τον Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Δήμου Κισάμου, κ. Γλαμπεδάκη Βασίλη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Προσωπικού Καθαριότητας Δήμου Κισάμου, κ. Ξυπολιτάκη Μανώλη, τον επικεφαλής της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μυλωνάκη Γιώργο, τον Ειδικό Συνεργάτη Δήμου Αποκορώνου, κ. Κουμάκη Νεκτάριο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Προβολής Έργου Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη», κ. Κατάκη Παντελή και όλους τους Εκπροσώπους Πολιτιστικών Φορέων της περιοχής, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επιπλέον, οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Χορηγούς της Εκδήλωσης, και συγκεκριμένα: Κοσμηματοπωλείο – Πνευματικάκης Μιχάλης, Εμπορία Ειδών Κινητής Τηλεφωνίας Υπ/μα «Γερμανός» - Γλαρίτη Δήμητρα, Κατάστημα -Βεστάκης Κυριάκος, Υδροσιδηρική – Στέλιος Κουτσουνάκης, Συλλογή – Σκαράκη Εμμανουέλα, Κατεψυγμένα Προϊόντα – Πατεράκης Στέλιος,  Ζαχαροπλαστείο – Αρτοποιείο Αφοι Παπαδάκη, Εταιρεία Κορώνη, Εταιρεία ΕΛΑΪΣ – Κοκολογιάννης Χρήστος. 
Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς τον υπεύθυνο του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου, κ. Ξανθουδάκη, για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και τον κ. Γεωργιλάκη για την φωτογραφική κάλυψη.
Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους αθλητές και τις οικογένειές τους αλλά και τους φίλους, οι οποίοι στήριξαν τον Α.Ο. Κισάμου και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας μας με την παρουσία τους.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΚΑΚΗ                 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΣΤΑΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: