Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

3ος ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2019

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε ο 3ος Δρόμος Κισάμου. Νικητές και ηττημένοι μια παρέα λέω εγώ και αφήνω τις κατινιές σε άλλους. Μάλιστα ας καταλάβουμε οτι -και απευθύνομαι σε κάτι μαμάδες, που έμαθαν τώρα τελευταία τι πάει να πει αθλητισμός- οτι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία τα πάντα έρχονται και παρέρχονται κι αν έχουν δύναμη και θεωρούν οτι οι καταστάσεις δεν πάνε προς το καλό (όφελος  τους)..ας βγουν να πουν αυτά που σιγοψιθυρίζουν δημόσια. 
Είναι κρίμα μια πόλη να χωρίζεται στα δυο. Το Blog δεν θα γίνει το μπαλάκι γιατί κάποιες θέλουν να βγάλουν τα εσώψυχα τους. Η παραπάνω φωτογραφία είναι απόδειξη τι χρειάζεται η πόλη μας. 
Και θεωρώ οτι μόνο μονοιασμένοι μπορεί να το πετύχουμε.... όλα τ άλλα είναι για κατανάλωση!!
Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές τους, στους διοργανωτές. Τέτοιες διοργανώσεις είναι τιμή για τον τόπο, είναι προς όφελος της πόλης (πιστεύω να δούλεψαν τα μαγαζιά της πλατείας), είναι διαφήμιση για τον τόπο και καλό είναι να βάλουμε το μυαλό μας να λειτουργεί όταν λέμε μπούρδες...γιατί αν δεν υπήρχε ΑΟ Κισάμου αυτή η διοργάνωση δεν θα γινόταν, όπως και κάποιες άλλες (σκάκι-μπάσκετ κλπ). Ας ελπίσουμε οτι θα βρεθεί η χρυσή τομή για χάρη των παιδιών, των αθλητών... και όχι για τα καπρίτσια των μαμάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: