Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν και το πλάνο είναι μακρινό είναι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που στεγαζόταν τότε -λίγο μετά το τέλος του Β' πολέμου- 1949 στο διοικητήριο, σε μια αναμνησυκή φωτογραφια. 
Πλατεία Τζανακάκη με μπάζα και το νυν Μουσείο σε κατάσταση επιδιόρθωσης... Ταχυδρομείο-Ειρηνοδικείο- Αγροφυλακή- Γραφείο Αγροτικής ανάπτυξης, Δημόσιο Ταμείο, Αρχαιολογική συλλογή και όσες άλλες υπηρεσίες υπήρχαν τότε, ήταν στεγασμένες εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: