Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων - Κισάμου, στο ύψος του κόμβου της Καληδωνίας.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα που συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, καθώς το αυτοκίνητο έβγαινε απο το κόμβο της Καληδωνίας και η μηχανή κινούταν στην ίδια κατεύθυνση επί της εθνικής οδού.
Στο σημείο μετέβησαν δυο ασθενοφόρα, του ΕΚΑΒ, και του Κέντρου Υγείας  Κισάμου. Τελικά οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον τραυματισμένο οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: