Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, βρέθηκαν τα δημοτικά σχολεία της πόλης της Κισάμου μετά απο πρόσκληση του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου και πραγματοποίησαν το εγκεκριμένο από τον ΣΕΓΑΣ πρόγραμμα «KIDS ATHLETICS».
Νέα αγωνίσματα και καινοτόμες διοργανώσεις έδωσαν τη δυνατότητα στα παιδιά να ανακαλύψουν βασικές κινητικές δράσεις: ταχύτητα, αντοχή, άλματα, ρίψεις.  
Στην εφαρμογή του προγράμματος συμμετείχαν οι προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου (τμήμα Στίβου) και οι γυμναστές και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων 1ου, 2ου και 3ου.
Συγχαρητήρια λοιπόν στην πρόεδρο κα Μ. Μπικάκη και στο Δ.Σ του Α.Ο. Κισάμου για την ιδέα αλλά και στους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των τριών σχολείων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: