Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΑΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΒΟΥ

Να τι διέταξε η Κτηματική υπηρεσία τον δήμο Κισάμου στην διένεξη του για τα ομπρελοκαθίσματα στο Ελαφονήσι ... «την άμεση απομάκρυνση των ομπρελοκαθισμάτων από την παραλία του Ελαφονησίου και της έναντι αυτού παραλίας από τον Δήμο σας, επειδή δεν έχει λάβει για το 2016 τη σύμφωνη γνώμη από τα αρμόδια υπουργεία (Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Πολιτισμού και Αθλητισμού) για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού.
Σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες, για την υπεράσπιση και προστασία της δημόσιας περιουσίας».

Καλά μαντάτα δήμαρχε.... Μας ανήκει η παραλία απλά δεν έχετε βγάλει την σχετική άδεια. 
Και αφού θα την βγάλουμε σε μια δυο μέρες.... γιατί να ξηλώνουμε τα ομπρελοκαθίσματα την στιγμή που καθημερινά στο Ελαφονήσι έχει 1000 νοματαίους; Τι δηλαδή να φανούμε αφιλόξενοι και αγενείς; Στο κάτω κάτω της γραφής δικής σας (Κτηματική υπηρεσία) είναι η παραλία δεν το αμφισβητούμε; Απλά ξεχαστήκαμε.... 
Για να δω τι θα πουν και τα Συριζόπουλα της περιοχής βέβαια...και από την μια και από την άλλη μπάντα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: