Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ 2016

Η εφορία Χανίων της Παγκρήτια Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων αποφάσισε να  εκδώσει κοινό πρόγραμμα  πολιτιστικών εκδηλώσεων  καλοκαιριού 2016  για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν.Χανίων.(εκτός επαρχίας Κισάμου στη οποία η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου εκδίδει εδώ και χρόνια το δικό της έντυπο) .
Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ν.Χανίων ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή όχι πρέπει να στείλουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι του 2016 έως 31 Μαίου 2016 στο email της ΠΕΠΣΥ info@pepsy.gr , στο τηλ.2822083500 Τρίτη και Πέμπτη 9.00-14.00 και στους υπεύθυνους: για το Δήμο Αποκορώνου και Σφακίων Χατζηδάκης Γεώργιος  syllogosprinos@gmail.com   6939983958, για το Δήμο Χανίων Γκοζάνη Χαριτάκη Στέλλα stellaxaritaki@gmail.com 6972227065 για το Δήμο Πλατανιά Γιακουμάκης Ιωάννης  johngiakou@gmail.com  6971830702  και για το Δήμο Καντάνου- Σελίνου και Γαύδου Βουρδουμπάκης  Γιάννης vourdoumpas_xania@yahoo.gr  6984694789  
Η έκδοση κοινού προγράμματος θα συμβάλει :
-Στη καλύτερη προβολή των Πολιτιστικών Συλλόγων, των εκδηλώσεων των και των Δημοτικών Διαμερισμάτων ή Χωριών στα οποία πραγματοποιούνται .
-Στο καλύτερο προγραμματισμό ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά ιδίως για εκδηλώσεις που γίνονται σε κοντινές περιοχές.
-Στη ποιοτική αναβάθμιση των εκδηλώσεων .
-Στη ανάδειξη του Tοπικού Πολιτισμού διαμέσω του οποίου  θα δημιουργηθεί προστιθέμενη αξία κυρίως στο τουριστικό και αγροτικό προϊόν.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΥ           Ο αντιπρόεδρος Ν.Χανίων της ΠΕΠΣΥ
Κουνελάκης Στέλιος                  Χατζηδάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: