Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΙΣΧΥΕΙ;

Είναι σίγουρος πρώην δήμαρχος οτι το δημοτικό στάδιο Κισάμου μπορεί να πουληθεί σε ένα
επιχειρηματία!!!! και με τα χρήματα αυτά να φτιαχτεί ένα νέο στάδιο κάπου αλλού στην πόλη. Αυτό υποστήριξε δημόσια μάλιστα επί δημαρχίας του είχε δει (έγγραφα) οτι η έκταση αυτή που όλοι νομίζαμε οτι ήταν δωρεά έχει αγοραστεί!!! 
Βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο μάλλον αργήσαμε λίγο μιας και αυτό το οικοπεδάκι είναι πλέον περιουσία του νέου υπερταμείου του κράτους της ΕΤΑΔ όπως φυσικά και όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: