Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βασίλης Κωνσταντουλάκης είναι σίγουρα το πρόσωπο του μήνα στην Κίσαμο...καθαρίζει και ξεβρομίζει την πόλη καθημερινά, μάλιστα τις περισσότερες φορές μετά την εργασία του τα απογεύματα. Αλήθεια η ερώτηση μου και δεν έχει να κάνει με "καρφάκια".
Είναι δυνατόν αυτή η πόλη να μην αστράφτει και να μην είναι τέτοια εποχή καθαρή; 
Δεν καταλαβαίνω την λογική της δημοτικής αρχής που δεν κάνει μια πρόσληψη για την πόλη και κάνει τόσες για να εκμεταλλευτεί τις παραλίες. Αν κάποιος περάσει από τον όμορο δήμο μας θα δει πάνω από 40 ανθρώπους, να ξεβοτανίζουν, να ασπρίζουν, να περιποιούνται όχι μόνο τον Πλατανιά αλλά μια ακτίνα 20 χιλιομέτρων που είναι η παλιά εθνική. Τελικά μήπως αλλιώς πρέπει να το κάνουμε; Μήπως να παρακαλέσουμε τον κ.κ Αμφιλόχιο τώρα που θα μας επισκεφτούν τόσοι και τόσοι να τους κάνει μιας βόλτα στην πόλη; Έτσι δεν υπάρχει αμφιβολία θα φτιαχτούν και άλλα κομμάτια που είναι σήμερα εγκαταλελειμμένα και χορταριασμένα. 
Υπάρχουν μέρες που μα την Παναγία λέω από μέσα μου...που σε ρε Σκορδίλη;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη αν γίνεται να έρθει ο πρόεδρος και προς τον Πύργο.Γυρω από το γηροκομείο και τα σχολεία.Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το τελευταιο το λεμε πολλοι.