Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Και με την βούλα η Θύελλα Καλαθενών στην Α΄τοπικού Χανίων. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού τιμ, αλλά προπαντός της διοίκησης πέτυχαν αυτό που που είχαν σαν στόχο από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν. Ένας στόχος που έγινε με δικά μας παιδιά με δικούς μας προπονητές Κισσαμιτάκια.
Χάρη στην νίκη του ΙΝΚΑ που πλέον θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ' Εθνικής κατηγορίας οι δυο ομάδες που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση της Β΄κατηγορίας Χανίων προβιβάζονται. Φυσικά τυπικά θα γίνει μπαράζ για να δούμε ποια θα τερματίσει 2η και ποια 3η αλλά αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία μιας και οι δυο είναι ομάδες της Κισάμου. Καμισσιανά και Θύελλα Καλαθενών από του χρόνου στην Α' Χανίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: