Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ο δήμαρχος Κισάμου δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τους ανθρώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ, οι οποίοι κουβέντιασαν θέματα που αφορούν τις νέες στάσεις που θα φτιάξει στον δήμο η ΚΤΕΛ ΑΕ, να γίνουν καλύτερες οι συγκοινωνίες στην ενδοχώρα του δήμου, αλλά και για το συγκοινωνιακό πάρκο της πόλης. Μάλιστα μετά την συνάντηση τους, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων -Ρεθύμνης κ. Καψανάκης με τον δήμαρχο θα επισκεφτούν το οικόπεδο στα δυτικά της πόλης, έναντι Hotel  Kisamos, όπου έχει αγοράσει η εταιρία και προορίζει για τον νέο Σταθμό της. 
Η συζήτηση ήταν φυσικά κλειστή και το ερώτημα είναι αν η επίσκεψη των ανθρώπων της ΚΤΕΛ ΑΕ σχετίζεται και με τα νέα δρομολόγια που θα ξεκινήσουν λίαν συντόμως προς τον Μπάλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ (Ο ΚΑΨΑΝΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.Ο ΚΑΨΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ [ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ]ΚΑΝΗ ΕΡΓΑ .ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΞΗ.ΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΔΗΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ.[ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ].

Ανώνυμος είπε...

Καλός αλλά ας προσέξει και τον τόπο του