Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Με πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ και με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία.
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 - 1,5 ώρας. Στα Χανιά, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου από τις 6.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ., στο Cavo Spada, στο Κολυμβάρι. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά μας να συνεργαστούμε για να προωθήσουμε το σεμινάριο αυτό στους επιχειρηματίες τουρισμού του Δήμου Κισάμου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το: greektourism.withgoogle.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: