Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΜΑΣ

Είναι καιρός πλέον ο δήμος να προχωρήσει σε χώρο συγκέντρωσης μπαζών και άλλων άχρηστων αδρανεί υλικών. Η κατάσταση έχει πάλι ξεφύγει και οι ποταμοί έχουν γεμίσει. Απαράδεκτη κατάσταση και φυσικά όλοι κάνουμε τα στραβά μάτια μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης τους κάπου που να μπορούν να "εξαφανιστούν" ή να μεταφερθούν αλλού. Δυστυχώς γέμισαν τα μικροποταμάκια μας και τα πρώην νταμάρια μας... με παραθυρόφυλλα, σουβάδες και στρώματα. Θέλω να πιστεύω οτι η δημοτική αρχή δεν αδιαφορεί και προσπαθεί να βρει λύση. Μάλιστα ξέρω οτι ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας της πόλης κ. Κωνσταντουλάκης αγωνίζεται (μονάχος του) να καθαρίσει κάποιες περιοχές που έχουν γίνει χωματερές.
Ας εφαρμόσει τέλος τον μόνο αποδεκτό κανόνα του  "όποιος ρυπαίνει πληρώνει", διότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκθέτει και να υποβαθμίζει μια πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: