Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ..

Για να δεις πως αντιμετωπίζει ο κόσμος της Κισάμου αλλά και του Σελίνου τους καθημερινούς μικροσεισμούς, πρέπει να μπεις στο F/B και στις προσωπικές σελίδες του καθενός.
Ορισμένα σχόλια είναι εύστοχα και δείχνουν οτι παρά τις μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων να μας καθησυχάσουν, ο πολύς κόσμος δεν έχει χάσει το χιούμορ του αν και φοβάται.. και πως να μην φοβάται, όταν κάθε μια ώρα έχει και ένα 
Πλαγιομετωπικό, ύπουλο-αναπάντεχο, χορευτικό, ανασηκωτό, τριγκλιστό.. και τόσα πολλά ονόματα που τους δίνουν. Πάντως και οι επιστήμονες που βγαίνουν για να μας ησυχάσουν και μας λένε οτι τους παρακολουθούν δεν μας δίνουν και σιγουριά για τίποτα... γιατί εμείς μπορεί να μην τους παρακολουθούμε αλλά τους νοιώθουμε.
- Tα μνημόνια τα συνηθίσαμε με τους σεισμούς τι θα γίνει, γράφει ένας φίλος
- Πάω καλύβα απόψε, όποιος θέλει ας κοπιάσει, γράφει άλλος.
- Σπάσαμε το Ολυμπιακό ρεκόρ συνεχόμενων...17!!!
- Προθέρμανση κουνήματος....για το Κυριακάτικο Καρναβάλι!!
- Σεισμός-σεισμός ερωτικός.....




Δεν υπάρχουν σχόλια: